Ana Menü

servera giris

Başlatan Magnus, Ksm 05, 2024, 02:37

« önceki - sonraki »

Magnus

Merhaba :)

Biraz n00b bir soru belki ama heryere baktim bulamadim. Hesabimi actim fakat client ekraninda kullanici adi sifre girdigimde malesef oyuna giremiyorum.

Herhangi bir yerden hesap mi acmaliyim ? Bir sekilde aklimda 3 adet hesabimiz olacagi bilgisi kalmis.

Donus ve yardimlariniz rica olunur.

Magnus

Hallettim :) Basligi silebilirsiniz.

Nefrelius

Merhaba goş geldiniz. Hesabinizi onayladiktan yaklasik 20 dakika sonra oyuna girebilirsiniz. Hesap oyun tarafinda da kontrol edildikten sonra onaylanmakta. Konuya bilerek cevap yazik, sizle ayni sorunu yaşayan olursa bilgi olsun diyerekten :) iyi oyunlar...

Member-713

server acık degıl mı suan nıye gırıs yapamıyorum ?

Nefrelius

Merhaba. Şuan sunucu bağlantisi aktif ve oyunda olan oyuncular var. Oyuna girememe sebebinizi resim olarak paylaşirsaniz yardimci olnaya çalişalim. Sorun tam olarak hangi aşamada aliyorsunuz? Client mi açilmiyor? Client açiliyor ancak hesap bilgilerini girdikten sonra mi giremiyorsunuz? Oyuna girdikten sonra oyundan mi düşüyorsunuz?

Member-713

oyuncu bılgılerını gırdıkten sonra clıent de çöküntü yaşıyorum bir kac gün önce bi sıkıntı yaşamıyordum simdi baglantı kuramıyorum client cokuntusu yasıyorum. server acıksa sayet problem benden kaynaklanıyodur. daha onceden de gırıs yapıyodum ama bu sorun olmuyordu sımdı ki problemın sebebı ne olabılır ki ?

Member-713

yani evet söyledıgınız gibi kullanıcı bılgılerını gırdıkten sonra giris yapıyorum orada takılı kalıyor. yanıt vermıyor dıyo

Nefrelius

Discord'a giriş yapabiliyorsanız discord üzerinden daha rahat yardımcı olabilirim. Kullanıcı bilgilerini yazdıktan sonra direkt olarak client kapanıyorsa Alcor UO kurulu oldugu dizinde ki Data isimli klasör içerisinde account isminize ait dosyayı silerek tekrar giriş deneyiniz. Hatalı bir makro ataması yapıldıysa bundan dolayı client kapanıyor olabilir.