Macrolar Hakkında Özet Bilgi

Başlatan Member-488, Ekm 04, 2024, 03:55

« önceki - sonraki »

Member-488

Merhaba,

RazorMacro nedir nasıl çalışır?

İnsanlar hedefleri nasıl hızlıca seçebiliyor?

bunun gibi birkaç tüyo verebilir misiniz?

Bu bilgilerin var oluğu kanısına vardım çünkü insanlar atlarına inip biniyor hızlıca, çok hızlı bandaj basıyorlar, istedikleri hedeflere neredeyse hiç çift tıklama gereği duymadan istediğini kolayca seçebiliyor ya da gerçekten ustalık işi target işi bilemedim. Konu hakkında herkesin bildiği benim bilmediğim ortak makrolarınızdan bahsederseniz çok sevinirim, yeni oyuncu ya da yıllanmış eski oyuncu olmanın dolayısıyla hiç bir şey bilmiyormuşum gibi anlatırsanız, benim gibi yeni başlayacak ya da başlamaya cesaret edemeyen eski tebaa için çok aydınlatıcı olur teşekkürler.

Nefrelius

Merhaba. Razor gibi işi otomasyona baglayan yardimci programlar sunucumuzda calismamakta.
Kendinize bandaj basmak için makrolar kisminda herhsngi bir tuşa BANDAGESELF makrosu atamaniz ve sonrasinda bu tuşa basmaniz yeterlidir. Oyunu çok hizli oynayan kişiler genelde mouse ile değil yön tuşlariyla haraket eder ve bu şekilde mouse ile çok rahat sekilde istedikleri gibi haraket ederler. Koşarken kolayça pot içmeleri, silaha zehir sürmeleri veya binekten inmeleri genelde bununla mümkündür. Binekten indikten sonra rekrar binmek için bekleme süresi olduğundan çok hizli inip binme gibi durum olmaz. Yakininizda ki hedeflere target vermek için yine makrolar kisminda bir tuşa TARGET NEXT ataması yapabilirsiniz. Tuşa her basmanizda etrafinizdski canli varliklarin altinda target degiştiğini görebilirsiniz.
Siz sanırım RunUO tarzi sonrasi bir sphere sunucuya alisma sürecindesiniz. Aslinda hersey ayni sayilir ancak bu tarz sunucular biraz daha oyuncunun el çabukluguna ve mekanigine önem verir. Zamanla aliştiginizda buradaki savaş dinamiklerinin daha güzel olduğunu kabul edeceginize eminim. Sormak istediginiz baska birsey varsa yardimci olmaya calisirim. Iyi oyunlar  :)